| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
muntenia.dap.ro DAp Team

Data înscrierii: 26/Dec/2006 Mesaje: 1083 Locație: ~ SIBIU ~
|
Trimis: Mie Iun 30, 2010 9:37 am Titlul subiectului: Concursul Lunii Iulie |
|
|
Inscrierile pentru concursul lunii iulie se fac pe acest topic
Succes tuturor  _________________ Nu conteazã de unde iei lucrurile, conteazã unde le duci |
|
| Sus |
|
 |
whitewolf.dap.ro Membru DAp.ro

Data înscrierii: 04/Oct/2007 Mesaje: 4 Locație: Sibiu
|
Trimis: Vin Iul 02, 2010 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare tuturor ! Faine noile conditii si premii pentru concursul lunar
Hai ca incerc eu sa fac prima propunere ca tot am vazut-o in textul scris de muntenia si adevarul ca pare interesant ce incearca omul ala de-si zice
multiweb
Motive ?
Continutul site-ului lui, nu am de unde sti cat e de original sau nu dar clar poate fi de folos unui incepator. Mi se pare util si cred ca merita luat in seama
Pacat ca si-a pus reclamele fix in partea de sus a paginii si isi strica aspectul de seriozitate |
|
| Sus |
|
 |
stefancosma.dap.ro Membru DAp.ro

Data înscrierii: 06/Feb/2009 Mesaje: 284 Locație: Sibiu
|
Trimis: Dum Iul 04, 2010 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Sincer sa fiu imi place ce a facut baiatu asta cu site-ul, adica sincer sa fiu pe langa w3schools.org asta ar fi un site recomandat tuturor celor care vor sa se apuce de website-uri. (putin lucrat la culori, imagini si va arata si mai bine....super!!!)
@whitewolf Inca un sibian.!!!! Foarte bine!!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
muntenia.dap.ro DAp Team

|
Trimis: Lun Iul 05, 2010 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
5 zile si o singura propunere ?  _________________ Nu conteazã de unde iei lucrurile, conteazã unde le duci |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Iul 05, 2010 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca sa fiu egoist, am sa ma recomand pe mine insumi la acest concurs cu site-ul ACESTA
Sper sa va placa, pentru ca am muncit destul de mult la el si inca nu am terminat...!!  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
multiweb.dap.ro Membru DAp.ro

Data înscrierii: 25/Apr/2010 Mesaje: 13 Locație: Fierbinti-targ
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi baieti pentru aprecieri si va asigur ca tot ce e scris in acele tutoriale e 99% creatie proprie.
Ideea e ca eu lucrez de o luna sa refac site-ul si aproape am reusit; am refacut toata structura ( cu ocazia asta m-am familiarizat si cu Photoshopul) si o mare parte din tutoriale au fost refacute.
Vroiam sa il inlocuiesc zilele astea dar nu prea am avut timp. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
@multiweb De abia astept sa vad!!! Pentru ca e foarte reusit site-ul....  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stefancosma.dap.ro a scris: | @multiweb De abia astept sa vad!!! Pentru ca e foarte reusit site-ul....  |
Ms din nou.
Acum am o intrebare daca site-ul meu a intrat in concurs, cu cel nou voi mai putea participa, avand in vedere ca tutorialele sunt refacute in proportie de 40 % si are un design nou? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca adresa e aceasi adica www.multiweb.dap.ro atunci parerea mea e ca da!! Pana la urma continutul e important .... Spor!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
muntenia.dap.ro DAp Team

|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Conditii super lejere, premii atractive si cel putin unice in web-ul autohton si participare care se apropie de zero. Hm....
Cum ziceam, DAP ofera cu placere insa daca voi nu vreti sa (si) luati, nu va putem obliga  _________________ Nu conteazã de unde iei lucrurile, conteazã unde le duci |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate, ideea de comunitate in zilele noastre este o chestie relativa (ori o ai ori nu)! Aici se pare ca comunitatea este doar o idee,un gand, o incercare de a face ceva. Discutiile de genul acesta au mai fost si vor mai fi in legatura cu participarea membrilor in activitatiile acestei comunitatii (din care sunt mandru ca fac parte, by the way!!) dar se pare ca multi uita de unde au plecat. Niici unul dintre cei care practica web design-ul sau web programming-ul nu s-au nascut cu asa ceva au evoluat din comunitaii ca aceasta dar nu are rost sa mai continui aici pentru ca nu este threadul potrivit!!
Participati,Comentanti,Votati!!  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Iul 24, 2010 7:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pana la urma cum ramane cu acest concurs? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Iul 27, 2010 7:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Vad ca nu primesc nici un raspuns...
Cred ca azi sau maine voi trece la varianta noua si de aceea vroiam sa stiu cum a ramas cu acest concurs.
Oricum vad ca nu s-a format un poll , s-au macar sa anuntati ca acest concurs nu mai are loc, deci data viitoare poate mai multa seriozitate.
Bafta baieti! |
|
| Sus |
|
 |
muntenia.dap.ro DAp Team

|
Trimis: Mar Iul 27, 2010 8:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Lipsa seriozitatii nu se poate pune in sarcina noastra cata vreme organizam acest concurs de foarte mult timp si intotdeauna am dat premiile. Insa nici nu putem considera ca avem un concurs cata vreme exista mii de membrii inregistrati care se presupune ca si-au deschis conturi pe DAP pentru ca construi si crea site-uri iar in competitie intra doar 2 insi
Daca luna viitoare va exista un singur site ? Ce se intampla ? Va fi premiat din oficiu sau nu va fi premiat deloc ?
Oferta exista. Cand si daca vor exista si participanti se vor acorda si premiile lunare. Pana atunci se poate intampla ca DAP Team sa ofere premii in afara concursului chiar daca noi doream altceva _________________ Nu conteazã de unde iei lucrurile, conteazã unde le duci |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Iul 27, 2010 9:12 am Titlul subiectului: |
|
|
k, atunci modifica regulamentul si spune un numar minim de site-uri care trebuie sa se inscrie pentru ca, concursul sa aiba loc (sa zicem 4).
Oricum, faceti o treaba buna si asta se vede.
Bafta! |
|
| Sus |
|
 |
muntenia.dap.ro DAp Team

|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 7:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e nimic de modificat. Exista trei locuri pe podiumul de premiere, exista trei medalii care se dau de obicei...
Restul tine de logica simpla _________________ Nu conteazã de unde iei lucrurile, conteazã unde le duci |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 9:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu ce sa mai zic (bine prin post-ul acesta, automat spun ceva). Discutia cu participarea activa a membrilor Dap am mai avuto si pe alte topicuri si se pare ca nu are nici un rezultat. Parerea mea e ca lumea nu mai stie ce inseamna sa faca parte dintr-o comunitate (pentru ca nici in viata reala, lumea nu isi mai prea da interesul in privinta acestui subiect). Cam atat deocamdata!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
bazarelectronic.dap.ro Membru DAp.ro

Data înscrierii: 17/Mai/2010 Mesaje: 12 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
unii chiar nu se pricep sa faca site-uri (mai ales in php) si deci nu prea au cu ce sa participe (cazul meu)
multiweb a facut treaba buna dar site-ul lui are ceva probleme
http://multiweb.dap.ro/site/tutoriale/pagini/home/home.html
sla carusel nu apar pozele + alte cateva efecte care nu functioneaza corect, folosesc firefox 3.6.8.
pentru a vizita, cu mare atentie, toate site-urile gazduite pe dap.ro inseamna sa pierd cateva zile bune, timp care nu il gasesc in agenda mea.
Numai bine. |
|
| Sus |
|
 |
muntenia.dap.ro DAp Team

|
Trimis: Vin Iul 30, 2010 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa inteleg ca celor care nu se pricep le-ar strica ceva spatiu sau banda in plus ?
Cu sau fara Php nu a fost si nu este , cred, un obstacol cata vreme restrictiile sunt extrem de reduse _________________ Nu conteazã de unde iei lucrurile, conteazã unde le duci |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Iul 30, 2010 6:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Efectele alea nu merg bine, asa e , asta am observat si eu aseara si vreau sa le scot, dar din lipsa de timp o sa mai dureze ceva.
Cat despre php, acum 3 zile mi-am instalat un WampServer si m-am apucat de invatat.
Ca fapt divers cam cat dureaza pana inveti php-ul ca sa faci un site? sau nu e o limita de timp?
L.E. Am modificat slide-ul; acum ar trebui sa functioneze corect. |
|
| Sus |
|
 |
|